Friday 22 June 2012

Strategize the Retreat During a Heated Paintball

Het doet pijn als het team zich realiseert dat er tijd zich terug te trekken, maar toch er talloze manieren zijn voor het uitvoeren van een succesvolle terugtocht. Hier is hoe.



Strategize een plan. Het hele team moet klaar om te gaan naar een veilig gebied zo nodig terug te trekken. Zoek een plek waarmee voldoende dekking om jezelf te beschermen. Het zou een goed idee om dichter bij de teamleden assist ter verkrijging van help. De assist eenheden zijn meestal verborgen voorafgaand aan de start van het spel, zodat het andere team zal geen idee hebben waar de spelers zijn post.



Een team: samenwerken, lopen samen en samen strijden. De beste bescherming is altijd team macht. Kijken naar elkaars terug kunt de hele ploeg opslaan als dit het team hervatten helpt zodra ze terug in een veilig gebied.



Vuur terug: gratis uw zelf van de vijand, het team moet brand in sync en met grote intensiteit hoofd te houden van de vijand neer. Dit kon kopen tijd voor u om een succesvolle terugtocht. Drie tot vier seconden van explosieven kunnen goede voorbereiding voor retraite.



Verplaatsen met een plan: te herhalen, strategize! Terugtrekkende betekent niet noodzakelijkerwijs haasten om veiligheid. Terwijl terugtrekkende zorg ervoor dat de tegengestelde paintball spelers krijgen een harde tijd. De hele ploeg moet om de beurt in brand voor dekking terug te keren. In het einde, dat het is verrassend om te zien dat er meerdere schoten werden afgevuurd op het andere team terwijl zich terugtrekt. Ze kunnen worden uitgevoerd nadat het terugtrekkende team dus het is is makkelijk om te schieten op vijand wanneer ze in de open.



Terwijl er nog steeds ruimte voor controle, eindigen de retraite: niet wanneer het hele team kan niet langer worden geschoten, maar er is nog een kans om te vechten de tegenstander. Het zal moeilijker zijn wanneer de vijanden kunnen niet te zien omdat de schade die zij kunnen toebrengen veel erger is.



De vangst! Er zijn speciale gelegenheden wanneer een team retraites gewoon om de vijanden in een val te lokken. Door het bijhouden van de paintball team samen en trekken terug, het misschien geven de tegenstander het gevoel dat zij al winnen en ze wellicht makkelijker om aan te vallen. Zodra de assistentieverlenende eenheid achter je is, gebruik maken van snelheid en schieten de vijanden. Ah! Het winnende moment.



Worden afgevuurd op tijdens een paintball spel is niet te worden gebruikt als een reden zich terug te trekken. Het zou een goede kans om stations wijzigen en gebruiken van het voordeel voor betere dekking. Het zou kunnen goed terug te trekken om te verknoeien de strategieën van de vijand.

0 comments:

Post a Comment